Vrachtwagen huren

Auto huren Zaventem

Vrachtwagen huren? Heeft u plots nood aan een extra camion voor een onverwachte levering? Geen probleem. Bij Vrachtwagen huren vind je een selectie van vrachtwagens verhuurders voor periodes vanaf 1 dag. Opgelet! Vanaf 1 april 2016 moeten alle eigenaars van vrachtwagens met een maximaal toegelaten massa (MTM) van meer dan 3,5 ton in België een kilometerheffing betalen voor het gebruik van de autosnelwegen en bepaalde gewest- en gemeentewegen. Het is de MTM van de trekker die bepaalt of de kilometerheffing van toepassing is of niet.

Vrachtwagen huren overzicht?

Dockx.be

Een uitzonderlijk grote levering? Een eenmalig transport van meubelen of andere omvangrijke stukken? Uw vrachtwagen defect? Geen probleem. U kan bij Dockx Rental alle types vrachtwagens huren: open of gesloten, pick-up, met schuifgordijn, …

Voor de huur van een vrachtwagen heeft u een geldig rijbewijs C nodig. De geldigheidsdatum hangt eveneens af van de medische keuring. Bij een verlopen rijgeschiktheidsattest vervalt ook de geldigheid van het rijbewijs C. De meeste vrachtwagens zijn uitgerust met een digitale tachograaf. Op de website www.digitach.be vindt u alles over de digitale tachograaf. Ook een blanco formulier voor aanvraag van een digitale bestuurderskaart is te vinden op deze website.


Vio.be

U wil graag alles in één keer verhuizen of extra grote meubelstukken vervoeren? Uw eigen vrachtwagen laat het even afweten? Dan is VIO camionverhuring een eenvoudige en snelle oplossing. Van compacte vrachtwagen met laadruimte van 19 m³ tot een ruime Iveco Stralis vrachtwagen (47 m³) of zelfs een trekker met oplegger. Dankzij ons ruim en divers aanbod hebben we ongetwijfeld een geschikte vrachtwagen te huur voor uw transportklus. Onze vrachtauto’s zijn van het kwaliteitsmerk Iveco en alle modellen beschikken over een automatische laadklep die het in- en uitladen van zware vracht vereenvoudigen. Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met een digitale tachograaf. Voor meer informatie betreffende het gebruik hiervan kan u terecht in onze verhuurkantoren of op de website www.digitach.be. Niet helemaal zeker welk volume vrachtwagen u nodig heeft? Geef ons dan de afmetingen en/of volume door van wat u wenst te vervoeren en dan adviseren wij u welke vrachtwagen in ons verhuuraanbod voor u het meest geschikt is.


 

Transdeco.be

Via Transdeco kunt u een vrachtwagen of camion huren. transport-, logistieke en andere bedrijven kunnen bij Transdeco een vrachtwagen of camion huren om bv. aan een tijdelijke piek op te vangen. Ook voor het vervoer van seizoensgebonden goederen is het interessant om een vrachtwagen te huren. Neemt u deel aan een beurs en hebt u een bijkomende vrachtwagen nodig? Ook dan kan u gebruik maken van een huurvrachtwagen van Transdeco.be. Dankzij onze ervaring in vrachtwagenverhuur gecombineerd met ons perfect onderhouden wagenpark zijn wij de ideale partner voor uw logistieke vraag naar huurmateriaal. Waarom een bedrijfswagen kopen als u de oplossing kan huren?
Met onze onlinedienst is het huren van een vrachtwagen in een mum van tijd geregeld.Onze vrachtwagens en camions zijn allen voorzien van een laadbrug en bieden alle modern comfort en kunnen optioneel voorzien worden van een GPS.


 

Mols.be

Tijdens een eventuele controle wordt niet enkel de MTM (Maximaal Toegelaten Massa) gecontroleerd, ook de asbelasting. Plaats daarom het zwaartepunt van de lading zoveel mogelijk in het midden van het voertuig, zodat de toegestane asbelasting niet wordt overschreden. De laadkleppen zijn voorzien van rolstops, zodat rolcontainers, flightcases of Deense karren veilig geladen of gelost kunnen worden. Bekijk ons gamma en huur vandaag nog je vrachtwagen! Onze vrachtwagens zijn uitgerust met een digitale tachograaf (www.digitach.be). Meer weten over het huren van een vrachtwagen, verhuiswagen, bestelwagen of auto? Neem vrijblijvend contact met ons op.


 

Bestelwagen huren

‘Huur per uur’ is een speciale formule van Luxauto. Ze laat u toe een bestelwagen voor enkele uren te huren, en niet meteen voor een hele dag. Zo betaalt u enkel wat u echt nodig hebt! Hebt u uw bestelwagen onverwacht toch langer nodig dan enkele uren? Dan krijgt u bij het terugbrengen altijd de goedkoopste oplossing. Zo is het vanaf 6 uren goedkoper om aan dagtarief te huren. Ook een Vrachtwagen huren kan bij ons.